В УЗ похвалилися успіхами швидкісної електрички до "Борисполя" / фото УНІАН

Акціонерна компанія "Укрзалізниця" перевезла 200 тисяч пасажирів на експрес-поїзді Kyiv Boryspil Express, який був запущений наприкінці листопада 2018 року між залізничним вокзалом "Київ-Пасажирський" і міжнародним аеропортом "Бориспіль".

Читайте такожВ "Укрзалізниці" розповіли про економічну ефективність проекту "Бориспільський експрес"

Як повідомила прес-служба компанії, на даний момент поїзд вже здійснив понад 6000 рейсів.

Відео дня

"Нам вдалося реалізувати дійсно якісний і потрібний проект. Нещодавно, 26 січня, ми зустрічали стотисячного пасажира, а сьогодні вже перевезено вдвічі більше. Прогнозуємо, що з початком сезону відпусток у травні-серпні Kyiv Boryspil Express буде користуватися ще більше пасажирів, і ми вже зараз готуємося до цього періоду", - цитує прес-служба главу "Укрзалізниці" Євгена Кравцова.

За даними компанії, в середньому Kyiv Boryspil Express протягом місяця перевозить близько 50 000 пасажирів.

"Як показує статистика, найчастіше пасажири вибирають Kyiv Boryspil Express у п'ятницю і середу", - зазначили в прес-службі.

Як повідомляв УНІАН, 30 листопада 2018 року "Укрзалізниця" запустила залізничний експрес Kyiv Boryspil Express між станцією "Київ-Пасажирський" і міжнародним аеропортом "Бориспіль".

Залізничне сполучення між столицею та аеропортом функціонує в режимі 24/7, поїзд щодоби здійснює 27 рейсів, розрахунковий час у дорозі - 35 хвилин.

На початку грудня минулого року потяг двічі ламався через технічні несправності.