Вінниця стала 13-м українським містом, де запрацював сервіс таксі Uklon / фото itc.ua

Український сервіс виклику таксі Uklon запустився у Вінниці, яка стала 13-м містом присутності в країні. Мінімальна вартість поїздки стартує з позначки 20 гривень.

Читайте такожУ столиці перезапускається конкурент Über та Uklon

Про це повідомляє портал ITC.ua.

Відео дня

"Це був перший етап нашої експансії по Україні, яку ми запустили у 2016 році. За три роки нам вдалося увійти до чортової дюжини українських міст і відкрити регіональні представництва у 8 містах з 13. Тепер перед нами стоїть завдання взяти заплановану частку ринку і зміцнити позиції скрізь, де доступний наш сервіс, після чого ми запустимо нову хвилю всеукраїнської експансії Uklon", - зазначив операційний директор Uklon Сергій Смусь.

Таким чином, на даний момент Uklon доступний у 13 містах України, включаючи Київ, Одесу, Дніпро, Львів, Харків, Запоріжжя, Суми, Чернігів, Білу Церкву, Полтаву, Миколаїв, Кривий Ріг та Вінницю. Головний офіс компанії знаходиться в Києві, регіональні представництва компанії працюють в Одесі, Львові, Дніпропетровську, Харкові, Полтаві, Миколаєві та Кривому Розі.

Нагадаємо, що перше замовлення в додатку Uklon було зроблено 25 березня 2010 року, активну експансію в міста України Uklon почав у 2016 році. Наприкінці минулого року Uklon підвищив суму безкоштовного страхування життя пасажирів і водіїв сервісу до 100 тисяч гривень. У січні 2019 року Uklon попрощався в Києві з "ланосами" та іншими понадбюджетними автомобілями, а у травні - відключив у столиці водіїв "євроблях".