Новинка отримала суттєві зміни як зовні, так і в інтер'єрі / фото carscoops.com

Компанія Kia представила оновлений седан K7, який в Південній Кореї буде продаватися під назвою K7 Premier, а до інших ринків добереться під старим звичним найменуванням Cadenza. Новинка отримала суттєві зміни як зовні, так і в інтер'єрі.

Читайте такожKia показала перше офіційне фото нового кросовера Xceed

Від попередника седан можна відрізнити завдяки радіаторним гратам, схожим з моделлю K3 для Китаю, а також завдяки завуженим світлодіодним головним фарам і заднім ліхтарям, пише Autonews.

Відео дня

У салоні з'явилася видозмінена передня панель і центральна консоль, а також збільшений до 12,3 дюйма дисплей мультимедійного комплексу Uvo. Крім того, седан отримав повністю цифрову приладову панель, інші повітроводи, а також модернізований селектор трансмісії і рульове колесо.

Автомобіль доступний з проекційним дисплеєм, системою розпізнавання голосових команд, а також з функцією допомоги водієві Drive Wise. Серед електронних «помічників»: система контролю «сліпих» зон, функція допомоги під час виїзду з паркування заднім ходом і адаптивний круїз-контроль, отримує дані з навігатора.

У лінійку двигунів увійшов новий 2,5-літровий бензиновий агрегат сімейства Smartstream, а також трилітровий мотор V6. Крім того, доступний 2,2-літровий дизель і гібрид на базі 2,4-літрового мотора. Характеристики агрегатів назвуть пізніше.