Дизайн салону виконаний в загальній стилістиці сімейства Ceed / фото Kia

Компанія Kia розсекретила новий кросовер XCeed, який доповнить сімейство моделей Kia Ceed останнього покоління.

Читайте такожKia презентувала оновлений седан Cadenza (фото)

Автомобіль побудований на базі хетчбека Kia Ceed, але відрізняється від неї повністю новим кузовом, а також збільшеним на 42 мм дорожнім просвітом. За габаритами XCeed також більший за вихідну модель — новинка розташується в модельній лінійці між Kia Ceed і Kia Sportage. Кросовер отримав нові налаштування підвіски та керма, пише kommersant.

Відео дня

Дизайн салону виконаний у загальній стилістиці сімейства Ceed, але відмітною особливістю стали опції — декоративна жовта обробка і повністю цифрова панель приладів Supervision з 12,2-дюймовим екраном. В оснащення також включені сучасна мультимедіа з 10,2-дюймовим тачскріном і онлайн-сервісами, а також численні системи активної безпеки.

У лінійку моторів увійшли дизельний 1,6-літровий агрегат потужністю 115 к. с. і 136 к. с., а також бензинові двигуни — 120-сильний 1-літровий, 140-сильний 1,4-літровий і 204-сильний 1,6-літровий. Найслабший мотор поєднується з 6-ступінчастою механічною коробкою передач, а для решти доступний 7-ступінчастий «робот». Повного приводу не передбачено — всі версії Kia XCeed будуть тільки передньоприводними. У 2020 році з'являться модифікації з гібридними моторами.

Продажі Kia XCeed в Європі почнуться в третьому кварталі 2019 року.