Логотип міняють на текст в рамках переходу до нового фірмового стилю / фото Skoda

Компанія Skoda представила кросовери Karoq і Kodiaq 2020 модельного року. Позашляховики отримали новий електронний помічник Side Assist і шрифтове зображення Skoda на двері багажника замість логотипа.

Читайте такожSkoda запустила у виробництво свій найменший кросовер (фото)

Логотип міняють на текст в рамках переходу до нового фірмового стилю. В аналогічному ключі оформлені всі останні новинки чеської марки — від Scala до Superb. Проте, простим перевішуванням букв справа не обмежується: і для Karoq, і для Kodiaq розширено перелік доступного обладнання, а для молодшої моделі ще запропонований новий двигун, пише motor.ru.

Відео дня

Обидві моделі відтепер можна укомплектувати системою моніторингу сліпих зон Side Assist, яка прийшла на зміну Blind Spot Detect. Її робочий діапазон збільшився з 20 до 70 метрів, а попереджувальна індикація стала помітнішою для водія. Side Assist залишається активною на швидкості понад 15 кілометрів на годину, але під час гальмування вона відключає лише при досягненні 10 кілометрів на годину. Частиною системи також є контроль трафіку в поперечному напрямку під час руху заднім ходом.

фото Skoda
фото Skoda
фото Skoda

Крім Side Assist, Skoda запропонувала адаптивні амортизатори DCC для передньопривідних модифікацій кросоверів і дволітровий дизель для «Карока». Двигун видає 190 сил, поєднується з повним приводом і семиступінчастим «роботом» DSG з двома зчепленнями.

фото Skoda

Нарешті, Skoda Kodiaq 2020 модельного року у виконанні Sportline, RS і L&K можна замовити з новими 20-дюймовими колесами.