FlixBus буде співпрацювати в Україні з Gunsel / фото facebook.com/pg/FlixBus

Найбільший автобусний перевізник Європи FlixBus розвиватиме пасажирські перевезення в Україні спільно з компанією Gunsel.

Читайте такожFlixBus запускає перші в світі електробуси далекого сполучення

Як стало відомо ЦТС, про це буде оголошено 13 серпня на прес-конференції, яку організовує FlixBus. На ній будуть присутні генеральний директор FlixBus в Польщі та Україні Міхал Леман і гендиректор Gunsel Group Зекі Кочак.

Відео дня

На заході планують озвучити деталі співпраці з автобусним партнером Gunsel, назвати нові спільні напрямки і міста, за рахунок яких FlixBus має намір розширити свою мережу в Україні. Також розкажуть про поточний стан справ найбільшого автобусного оператора Європи в нашій країні і про подальші плани розвитку.

Нагадаємо, FlixBus заявив про вихід на український ринок 11 червня цього року. Згідно з презентацією компанії, представленою журналістам, в планах на 2019 рік - почати виконання рейсів з Києва, Львова, Харкова, Дніпра, Одеси, Чернівців, Івано-Франківська, Вінниці, Тернополя.

На початковому етапі на українських маршрутах компанія працюватиме через українських партнерів. Автобуси українських компаній-партнерів матимуть логотип FlixBus.

Першим партнером стала компанія EuroClub. Як розповідав раніше Міхал Леман, це типовий для FlixBus спосіб заходу на багато ринків. Він полягає в тому, що компанія починає з крос-продажів квитків, коли продаються 20-30 місць в автобусі партнера, а вже потім компанія приходить до того, щоб весь автобус був обладнаний і брендований за її стандартам.

До кінця року число українських компаній-партнерів може збільшитися до 4-5.

Компанія Gunsel виконує автоперевезення вже більше 20 років. У 2016 році перевізник вийшов на міжнародний ринок пасажирських перевезень, запустивши рейс Київ-Варшава.