Публічний дебют Volkswagen T-Roc Cabriolet відбудеться на автосалоні у Франкфурті / фото Volkswagen

Компанія Volkswagen представила нову модифікацію кросовера T-Roc — відкриту версію T-Roc Cabriolet.

Читайте такожFord і Volkswagen оголосили про створення глобального альянсу для випуску електрокарів

Автомобіль побудований на базі п'ятидверної модифікації, але відрізняється від неї подовженою на 40 мм колісною базою і новим кузовом з двома дверима і м'яким дахом, що складається. Верх складається і піднімається за 9 секунд на швидкості до 30 км/год, причому управляти дахом можна як з салону, так і з брелока ключа, пише kommersant.

Відео дня

Обсяг багажника зменшився в півтора раза, а кришка відсіку відкидається нагору — окремо передбачено місце для м'якого даху. Салон і оснащення T-Roc Cabriolet не відрізняється від звичайного T-Roc, але в базову комплектацію відразу включений пакет R-Line.

фото Volkswagen
фото Volkswagen

Для кросовера-кабріолета заявлені два бензинових двигуни — 115-сильний 1-літровий 150-сильний 1,5-літровий. Обидва мотора поєднуються з 6-ступінчастою механічною коробкою передач, а для топового можна замовити 7-ступінчастий «робот» DSG. Про те, чи отримає новинка повний привід, поки не повідомляється.

фото Volkswagen

Публічний дебют Volkswagen T-Roc Cabriolet відбудеться у вересні 2019 року на автосалоні у Франкфурті. Продажі автомобіля в Європі почнуться в 2020 році.