Запас ходу Chevrolet Menlo EV публічно озвучений не був / фото electrek.co

Американська автокорпорація General Motors опублікувала зображення електрокросовера Chevrolet Menlo EV, створеного на основі електромобіля Chevrolet Bolt.

Читайте такожВперше за два роки в Китаї впали продажі електромобілів

Відео дня

Очікується, що ця модель стане серійною вже до кінця поточного року, однак буде призначена в першу чергу для ринку Китаю, пише itc.ua.

Саме тому фотографії новинки були опубліковані під час прес-конференції, присвяченій спільному підприємству SAIC-GM, яке й вироблятиме цей електромобіль.

Крім зображень компанія озвучила деякі технічні характеристики — потужність електродвигуна становитиме 174 к. с., максимальна швидкість — 150 км/год, габарити — 4665x1813x1513 мм (колісна база — 2660 мм). На жаль, запас ходу Chevrolet Menlo EV публічно озвучено не було, проте швидше за все він буде таким же, як у Buick Velite 6 EV — близько 300 км.

фото electrek.co
фото electrek.co

Нагадаємо, що через два роки після дебюту електрохетчбека Chevrolet Bolt в 2015 році, компанія General Motors озвучила плани з виробництва електрокросовера на його основі — тоді ж було продемонстровано перше зображення, яке практично аналогічне новим фотографіям.

В результаті, хоч Chevrolet Menlo EV і призначений для ринку Китаю, можна з високою часткою ймовірності очікувати його виходу в практично незмінному вигляді на глобальний ринок під ім'ям Chevrolet Bolt EUV.

Нагадаємо, що до 2023 року GM обіцяла випустити не менш двадцяти електромобілів, включаючи пікапи, кросовери та інші моделі.