До кінця поточного року сервіс планують запустити в Латвії, Литві та ПАР / фото Bolt

Сервіс за викликом автомобілів Bolt запускає послугу доставки їжі Bolt Food. Першим містом, в якому з'явиться цей сервіс стане Таллінн (Естонія), до кінця поточного року така доставка буде представлена ще в декількох містах Європи та Африки, а вже в 2020 році Bolt Food може з'явитися в Україні.

Читайте такожÜber та Bolt вирішили не приймати водіїв на "євробляхах"

Зокрема, до кінця поточного року сервіс планують запустити в Латвії, Литві та ПАР, а в 2020 році ― і на інших ринках Європи та Африки. Ресторани і кур'єри вже можуть вивчити умови співпраці на офіційному сайті Bolt Food, пише itc.ua.

Відео дня

Регіональний менеджер Bolt в Україні Тарас Потічний зазначив, що в Україні попит на доставку їжі також досить високий. Компанія бачить в цьому напрямі великий потенціал і працює над тим, щоб запустити сервіс з доставки їжі в Україні вже у 2020 році.

Нагадаємо, що компанія Bolt (колишній Taxify) була заснована Маркусом Віллігом у 2013 році. Вона отримала інвестиції від Daimler, Didi Chuxing, Korelya Capital і співзасновника TransferWise Таавет Хінрікус. На даний момент у сервісу 25 мільйонів клієнтів у більш ніж 30 країнах світу.

В Україні сервіс Bolt запустився восени 2016 року, потім платформа пережила перезапуск у Києві з новою командою в середині 2018 року, наприкінці минулого року почала працювати в Харкові, а на початку поточного — у Львові та Одесі.