У концепту Hyundai 45 існує прообраз / фото Hyundai

До початку Франкфуртського автошоу залишається трохи більше двох тижнів і автовиробники починають тизерити новинки, які привезуть до Німеччини цієї осені.

Читайте такожHyundai показавши тизер свого найменшого хетчбека і анонсував прем'єру

Наприклад, корейський бренд Hyundai покаже публіці концепт електромобіля «45», виконаний в ретро-стилі. При цьому дизайнери компанії наполягають, що саме так виглядатимуть електромобілі бренду в найближчому майбутньому, пише itc.ua.

Відео дня

Цікаво, що у концепту Hyundai 45 існує прообраз — створений ще в 1974 році для Туринського автосалону легендарним Джорджетто Джуджаро і студією Itadesign концепт Hyundai Pony Coupe. Сама студія називає цю модель джерелом натхнення для ще однієї популярної в гіковських колах моделі De Lorean DMC 12.

фото itc.ua
фото itc.ua

Ситуація нагадує рішення Honda використовувати ретро-мотиви в своїй лінійці електромобілів, представленій моделями Urban EV і Sports EV. У компанії вже пообіцяли подати ще кілька аналогічних електромобілів, основою для яких стануть старі моделі, переосмислені для використання в сучасному світі.

фото Honda

Відзначимо, що концепт Hyundai 45 стане частиною кампанії з просування електромобілів бренду Style Set Free. В її рамках компанія розраховує випустити 44 серійних електромобілі на свіжій платформі E-GMP до 2025 року.

Нагадаємо, що на початку року Hyundai представила в рамках виставки CES 2019 концепт крокуючого колісного електромобіля Hyundai Elevate, який здатний їздити, ходити і рухатися пересіченою місцевістю.