Новий «Гольф» буде відрізнятися збільшеним рельєфним капотом / фото Volkswagen

Volkswagen оголосив про старт заключних тестів хетчбека Golf сьомого покоління та опублікував нову фотографію закамуфльованого прототипу. Прем'єра автомобіля відбудеться восени в Німеччині.

Читайте такожVolkswagen презентував кросовер-кабріолет (фото)

Знімок тестового прототипа дає лише уявлення про загальні пропорції наступного Volkswagen Golf. При цьому раніше в інтернеті з'явилися шпигунські фотографії хетчбека, зроблені під час офіційної рекламної фотосесії моделі. Судячи з них, новий «Гольф» буде відрізнятися від нинішньої моделі збільшеним рельєфним капотом, зовсім іншою оптикою, об'єднаною з вузькими радіаторними гратами, а також низькою лінією даху, пише Autonews.

Відео дня

Всередині використовують мінімум аналогових кнопок і механічних перемикачів — більшість функцій можна буде контролювати за допомогою великого тачскріна в окремому блоці, візуально об'єднаного з повністю цифровою панеллю приладів. Мультимедійна система зможе завантажувати оновлення з хмарного сховища.

В основу Volkswagen Golf ляже значно модернізована масштабована архітектура MQB, завдяки якій залежно від модифікації автомобіль стане легшим на 35-70 кілограмів. При цьому обсяг багажного відділення хетчбека зросте приблизно до 400 літрів.

У моторну гамму увійде нове сімейство 1,5-літрових турбованих бензинових двигунів, а також дизель робочим об'ємом 1,5 літра, який замінить нинішні 1,6-літрові агрегати. Крім того, у восьмого Volkswagen Golf буде версія з гібридною силовою установкою з можливістю підзарядки акумуляторів від побутової електромережі.