Привід — виключно на передні колеса / фото Toyota

Компанія Toyota оголосила про запуск на європейському ринку «високої» модифікації універсалу Corolla Touring Sports, який був розроблений у співпраці з американським виробником велосипедів TREK.

Читайте такожЛегендарна Toyota Corolla зменшилася в розмірах для японського ринку (фото)

П'ятидверка отримала доопрацьовану підвіску із збільшеним кліренсом, додатковий захист кузова, також ряд змін в екстер'єрі та салоні, пише Autonews.

Відео дня

Від стандартного універсалу Corolla Touring Sports версію TREK можна відрізнити завдяки особливим 17-дюймовим алюмінієвим дискам, пластиковому захисту нижньої частини кузова і змінених чорних радіаторних гратах з візерунком у вигляді бджолиних сот. Крім того, інженери модернізували підвіску, збільшивши дорожній просвіт на 20 міліметрів.

Усередині з'явилася модернізована панель приладів з декоративними накладками під дерево, логотипи з назвою модифікації TREK, а також цифрова панель приладів діагоналлю вісім дюймів. У списку оснащення: адаптивний круїз-контроль і двері багажного відділення на електричному приводі.

У лінійку двигунів крос-універсала увійшов 1,8-літровий 120-сильний бензиновий мотор, а також дволітровий агрегат, який видає 180 кінських сил. Обидва двигуни працюють в парі з варіатором. Привід — виключно на передні колеса.

Компанія Toyota вже надала 16 таких автомобілів для велосипедної команди Trek-Segafredo. Ціни на універсали, які з'являться у вільному продажу, оголосять пізніше.