Рестайлінговий Nissan Patrol легко впізнати за «бумерангами» ходових вогнів / фото Nissan

Компанія Nissan представила оновлений Patrol. Позашляховик отримав нове оформлення передньої частини кузова з більш вираженими V-подібними гратами радіатора, розширений набір обладнання і технології безпеки, об'єднані під єдиною концепцією Nissan Intelligent Mobility.

Читайте такожNissan, який не поїхав до Франкфурта, потролив автосалон (фото)

Рестайлінговий Nissan Patrol легко впізнати за «бумерангами» ходових вогнів і новим прочитанням фірмової V-подібної решітки радіатора з горизонтальними «ребрами» і масивною окантовкою. На кормі з'явилися інші ліхтарі, теж з малюнком у вигляді бумерангів і динамічними поворотниками (вперше на автомобілі Nissan), і з'єднує їх хромована накладка з назвою моделі, пише motor.ru.

Відео дня

У салоні Patrol з'явилися сидіння з новим профілем і оббивкою зі стьобаної шкіри, а також кермо, обтягнуте і прострочений вручну. Опціонально передні крісла можна обладнати системою вентиляції і поперековим валиком з електроприводом. На видозміненій центральній консолі відтепер встановлені два дисплеї, як у Infiniti QX50: верхній призначений для навігації і мультимедійних даних, нижній — для управління основними функціями автомобіля.

фото Nissan
фото Nissan

Для Patrol розширено список доступних активних систем безпеки, об'єднаних під «парасольковим» брендом Nissan Intelligent Mobility. Новими для моделі стали система екстреного гальмування з функцією визначення пішоходів та інтелектуальна система попередження про фронтальні зіткнення.

фото Nissan

Оскільки презентація оновленого Patrol відбулася в Дубаї, то поки відомий набір силових агрегатів тільки для близькосхідного ринку. Базовим двигуном стане 4.0-літровий V6 потужністю 275 сил і 394 Нм моменту, а за доплату буде пропонуватися 5.6-літровий V8, що видає 400 сил і 560 Нм моменту. Привід — повний All-Mode 4X з перемикачем режимів контролю тяги. Для машин з V8 доступна антикренова система HBMC (Hydraulic Body Motion Control).