Виробництво автомобіля налагодять на заводі в Вольфсбурзі / фото Volkswagen

Компанія Volkswagen представить хетчбек Golf 24 жовтня на спеціальному заході у Вольфсбурзі.

Читайте такожСпортивні моделі Volkswagen отримають новий логотип (фото)

Про це повідомляє прес-служба німецького бренду, передає Autonews.

Відео дня

Так само компанія опублікувала ряд тизерних зображення майбутнього автомобіля. Судячи з них, новий «Гольф» відрізнятиметься від нинішньої моделі збільшеним рельєфним капотом, зовсім інший оптикою, об'єднаною з вузькими радіаторними гратами, а також нижчою лінією даху.

Всередині буде використовуватися мінімум аналогових кнопок і механічних перемикачів — більшість функцій можна буде контролювати за допомогою великого тачскріна в окремому блоці, візуально об'єднаного з повністю цифровою панеллю приладів. Мультимедійна система зможе завантажувати оновлення з хмарного сховища.

В моторну гамму увійде нове сімейство 1,5-літрових турбованих бензинових двигунів, а також дизель робочим об'ємом 1,5 літра, який замінить нинішні 1,6-літрові агрегати. Також у восьмого Volkswagen Golf буде версія з гібридною силовою установкою з можливістю підзарядки акумуляторів від побутової електромережі. Очікується, що GTE-модифікація отримає гібридну силову установку з агрегатами більшої потужності і збільшеним запасом ходу виключно на електротязі. Пізніше новинка отримає спортивну модифікацію під назвою GTI з мотором потужністю близько 250 кінських сил.

фото Volkswagen

В основу Volkswagen Golf ляже значно модернізована масштабована архітектура MQB, завдяки якій залежно від модифікації автомобіль стане легшим на 35-70 кілограмів. При цьому обсяг багажного відділення хетчбека зросте приблизно до 400 літрів.

Виробництво автомобіля налагодять на заводі в Вольфсбурзі.

Загальний розмір інвестицій в розробку наступного «Гольфу» становитиме близько 1,8 млрд євро, а на підготовку до виробництва витратять ще близько 3 млрд євро.