Маск не виключає, що до моменту початку виробництва пікап буде нижчим / фото Tesla

Електричний пікап Tesla Cybertruck зібрав понад чверть мільйона заявок на попередні замовлення. Серед замовників - не лише звичайні люди, але й поліція Дубая та мерія мексиканського міста Сьюдад-Вальес. Найцікавіше, що ніхто з них досі не знав точних розмірів автомобіля.

Читайте такожНовий пікап Tesla вперше помічено на дорозі (відео)

Про це повідомляє портал ITC.ua.

Відео дня

"Дана інформація цікавила користувачів Twitter найбільше, тому Ілону Маску довелося внести ясність. Це має допомогти майбутнім власникам пікапа з вибором місця для його зберігання", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що висота демонстраційного автомобіля Tesla Cybertruck під час презентації приблизно дорівнювала зросту Маска, тобто десь 187 см. Конкуруючі пікапи дещо вищі: Ford F-250 / 350 / 450 Super Dutys – близько 198 см або 208 см для версії 4×4, F-150 – 193-195 см. Тепер ми знаємо, що висота останньої новинки Tesla становить 190 см, принаймні з встановленим найнижчим рівнем дорожнього просвіту. Маск також не виключає, що до моменту початку виробництва пікап буде ще нижчим.

Журналісти з Electrek, побувавши на тест-драйві Cybertruck після презентації зазначили досить продуманий і навіть в міру вільний інтер'єр. Можливо, компанія внесе деякі зміни до внутрішнього простору, щоб зменшити довжину пікапа. Ілон Маск запевнив, що таке справді може бути, але не шляхом скорочення корисного простору в салоні, або вантажопідйомності.

Голова Tesla також не виключає появу зменшеної версії Cybertruck шириною близько 185 см. Це значно менше, ніж у F-150 і 250, ширина яких перевищує 200 см без урахування дзеркал заднього виду. Правда у Cybertruck зараз немає дзеркал, але в серійній версії мають з'явитися. У будь-якому разі, всі озвучені Маском цифри не є остаточними. Він пообіцяв озвучити їх, коли будуть внесені зміни.