У тролейбуси пускатимуть обмежену кількість пасажирів / фото oget.od.ua

В Одесі з 19 березня через коронавірус у міський електротранспорт пускатимуть не більше 10 осіб.

Як повідомили УНІАН у прес-службі мерії, відзавтра в місті значно скоротять кількість пасажирів, яких одноразово допускатимуть у салони трамваїв і тролейбусів.

«Якщо в салон увійде понад 10 пасажирів, рухомий склад комунального підприємства «Одесміськелектротранс» не здійснюватиме рух по маршруту», - заявили в мерії.

Відео дня

Відзначається, що на автобусних маршрутах також дотримуватимуться обмеження за кількістю перевезених пасажирів.

Читайте такожВ Одесі через карантин на маршрути не вийшла половина пасажирських автобусів

Як повідомляв УНІАН, сьогодні на маршрути не виїхала половина пасажирських автобусів, через що значний пасажиропотік перейшов на громадський електротранспорт.

16 березня Кабінет міністрів на виконання доручення президента України та рішення Державної комісії з питань ТЕБ та НС прийняв рішення про обмеження пасажирських перевезень на території України для запобігання поширенню коронавірусної інфекції.

Згідно з відповідною постановою, з 18 березня по 3 квітня в Україні запроваджено заборону залізничного, авіа- і автобусного міжміських і міжобласних пасажирських перевезень.

Також заборонено перевозити більш як 10 пасажирів одночасно в трамваях, тролейбусах і автомобільному транспорті, в автобусах, що виконують регулярні пасажирські перевезення на міських маршрутах.