Facebook: Елена Пономарёва

Про це на своїй сторінці в Facebook написав голова "Укрзалізниці" Войцех Балчун.

"Жодна скарга не залишиться без уваги. У ситуації розбираємось. Поїзди Одеського формування. У вівторок туди їде комісія від Укрзалізниці. Є питання по керівництву депо. Провідники скаржаться на якість вугілля. Відібрали проби, віддали на експертизу. Пасажири не повинні потерпати. Вибачення за дискомфорт", - заявив Балчун.

Читайте також"Укрзалізниця" вибере начальників філій компанії на відкритих конкурсах

Відео дня

Як написала одеситка Олени Пономарьової на своїй сторінці у Facebook, у вагоні поїзда "Одеса-Ужгород" не було опалення, а на одній з полиць лежав сніг.

Читайте такожВ Україні знайшли ще один "полярний експрес": пасажирка каже, що такого ніколи не бачила (фото)

"Пристойно замерзнувши на пероні, я з радістю забігла в вагон. Те, що там не топлять, я зрозуміла тільки через годину... Після п'яти–шести моїх наполегливих прохань мене і п'ятьох сусідів, яких я переконала не миритися з тим, що відбувається, таки переселили у сусідні вагони. Тут дійсно тепло", — написала пасажирка.

Нагадаємо, що на початку грудня скандал вибухнув через фотографії, зроблені в одному з вагонів поїзда Москва – Одеса. Там було настільки холодно, що сніг, який потрапив всередину, не танув, а люди їхали в пуховиках. "Укрзалізниця" вибачилася за стан вагона і пообіцяла розібратися в ситуації, а також звільнила частину обслуговуючого даний поїзд персоналу.