фото: city.kharkov.ua

В даний час йдуть роботи на двох ділянках - від проспекту Льва Ландау до проспекту Петра Григоренка і від проспекту Петра Григоренка до вулиці Харківських Дивізій, передає 057.ua.

До кінця липня вздовж проспекту на цих ділянках замінять всі мережі тепло - та водопостачання, водовідведення, газові мережі, а також встановлять нові системи зливової каналізації. Дорогу розширять на дві смуги, і таким чином буде організовано чотирисмуговий рух. Про це повідомляє прес-служба міськради.

Перший шар асфальту покладуть до кінця серпня, а всі роботи на цих двох ділянках завершать до кінця вересня.

Відео дня
фото: city.kharkov.ua

Як зазначив представник генерального підрядника Володимир Рибаков, в проектних планах передбачено будівництво кишень для гальмування і смуг для розгону. Уздовж проспекту встановлять нові опори, зроблять хороше освітлення, встановлять світлофори, нові зупинкові павільйони, огорожі. Територію поруч з проспектом впорядкують, засіють новий газон.

Читайте такожРада ратифікувала угоду з ЄІБ про виділення 200 мільйонів євро на громадський транспортРеконструкцію Московського проспекту почали два роки тому. Вже відремонтовані ділянки від пров. Корсиковського до пров. Електромеханічного і від пров. Електромеханічного до вул. Енергетичної. З часом найдовшу міську магістраль (18 км) планується реконструювати і далі, до окружної дороги.