Korean Air призупиняє польоти до російських міст

Korean Air заявила, що змінює маршрут своїх рейсів, щоб уникнути повітряного простору Росії.

Korean Air призупинить всі пасажирські та вантажні перевезення до Москви та Владивостока і назад до кінця квітня. Компанія посилається на "операційні проблеми та проблеми безпеки".

Про це пише CNN.

Вантажні рейси з проміжною посадкою в Москві включені в призупинення.

Korean Air заявила, що також змінює маршрут своїх рейсів, щоб уникнути повітряного простору Росії, посилаючись на "операційні проблеми та проблеми безпеки".

Рейси з Сеула в Європу будуть перенаправлені через Китай, Казахстан і Туреччину, що збільшить час польоту на 2 години 45 хвилин.

Рейси зі східних районів Північної Америки до Сеулу також будуть перенаправлені через Аляску та Тихий океан, що додасть до деяких рейсів близько двох годин.

Korean Air:

Korean Air - національна та найбільша авіакомпанія Південної Кореї, один із чотирьох авіаперевізників-засновників глобального авіаційного альянсу пасажирських перевезень SkyTeam.

Війна проти України:

  • 24 лютого 2022 року РФ вторглася в незалежну Україну. Почалися обстріли та бомбардування українських міст. Масово гине мирне населення України.
  • 27 лютого 2022 року з'явилася інформація про те, що Білорусь може оголосити війну Україні.
  • Станом на 9 березня ООН зафіксувало 1506 випадків загибелі або поранення цивільних осіб в Україні: 549 загиблих і 957 поранених.
  • Станом на 11 березня 2022 року За підрахунками ООН Україну залишили 2,5 мільйона біженців.
  • 13 березня, в Ірпені Київської області російські окупанти розстріляли кореспондента New York Times, ще один журналіст поранений.
  • Станом на 13 березня Росія через санкції втратила доступ до половини своїх золотовалютних резервів.