Як тільки маршрути знову будуть доступними - всіх користувачів обіцяють повідомити про це / ілюстрація REUTERS

У зв’язку з новими нормами карантину сервіс Uber Shuttle з 5 квітня тимчасово припиняє роботу.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Відео дня

Для усіх користувачів, які мали активний пакет Shuttle в акаунті Uber станом на понеділок, 5 квітня, сервіс автоматично продовжить термін дії пакету, коли відновить свою роботу. Як тільки маршрути знову будуть доступними, всіх користувачів обіцяють повідомити.

«У разі виникнення будь-яких запитань щодо роботи Uber Shuttle, ви можете звернутись до служби підтримки в додатку», - йдеться у повідомленні.

Читайте такожЧерги в метро, захмарні ціни на таксі: як Київ зустрів перший день локдауну

Локдаун у Києві: що відомо

  • З 5 квітня 2021 року в Києві почали діяти більш суворі обмеження карантину через критичну ситуацію з коронавірусом. Вони введені як мінімум до 16 квітня включно, але вони можуть бути продовжені.
  • Всі школи та дитячі садки столиці закриті. Заклади громадського харчування зможуть працювати тільки на винос або в режимі доставки.
  • Весь громадський транспорт і метро працює за спеціальними перепустками.
  • По можливості всі працівники різних закладів і установ мають бути переведені на віддалену роботу або у відпустку.
  • За дотриманням локдауну стежитимуть правоохоронці.
  • Також у Києві продовжать діяти всі обмеження "червоної" зони: зокрема буде заборонено роботу кінотеатрів, музеїв і ТРЦ, а на вулицях і в громадських місцях заборонено перебувати без маски.
  • Потяги "Укрзалізниці" продовжать їздити через Київ і область без зміни графіка, буде виконуватися посадка і висадка пасажирів. У поїздах і на вокзалі вводиться обов'язковий масочний режим.