Дебют спорткара відбудеться 18 травня / скріншот

Компанія Porsche опублікувала короткий відеотизер зі спорткаром 911 нового покоління в кузові тарга. Прем'єра відкритої модифікації дводверки, що дає відсилання до класичних автомобілів німецької марки, відбудеться в онлайн-режимі 18 травня.

Читайте такожНазвані фіналісти конкурсу "Всесвітній автомобіль року" (фото)

Технічно нова «Тарга» буде ідентична базовим версіям звичайного спорткара — Carrera 4 та Carrera 4S. Таким чином, новинка у виконанні Targa 4 отримає трилітровий рядний шестициліндровий двигун потужністю 385 к. с., а на варіанті Targa 4S двигун буде видавати 450 кінських сил, пише Autonews. Мотори працюють разом з роботизованою коробкою передач з двома зчепленнями та системою повного приводу. Не виключено, що трохи пізніше з'явиться більш екстремальна GTS-модифікація.

В березні компанія Porsche представила топову модифікацію спорткара 911 нового покоління — Turbo S. Купе оснастили 3,8-літровим шестициліндровим опозитним двигуном з двома турбінами зі змінною геометрією і системою охолодження наддувного повітря. Мотор розвиває 650 к. с. і 800 Н·м крутного моменту.

Суперкар здатний прискорюватися з місця до «сотні» за 2,7 с, що на 0,2 с швидше за автомобіль попереднього покоління. Час розгону з нуля до 200 км/год зменшився на 1 с — до 8,9 секунди. Максимальна швидкість купе становила 330 км на годину.