До Дня закоханих "Укрзалізниця" запустила спеціальний експрес з "купе на двох" / скріншот

"Укрзалізниця" до Дня закоханих запустила спеціальний експрес під назвою "Потяг до тебе". Він катає столицею закохані пари. У купе на двох обіцяють романтичну музику і вечерю за спеціальним меню.

Чи багато пар спокусилися на романтику на рейках, розповіли в сюжеті ТСН. Вільних купе сьогодні, в День закоханих, не було, тому що квитки розібрали дуже швидко.

З 80 пар не з'явилася лише одна. Коштує квиток 211 грн, придбати його можна лише у застосунку "Укрзалізниці". Романтична атмосфера починалася ще на пероні, тут грала саксофоністка. Усередині було прикрашено все серцями, скрізь горіли свічки. Потяг курсує 2,5 години довкола Києва по кільцю.

Голодними пасажири не залишиться, адже за смачну вечерю для них відповідає шеф-кухар Євген Клопотенко. Замовлення у них прийняли заздалегідь й все приготували у ресторані. 

Лише чотири вагони, тому що паровоз може тягнути лише таку кількість. А по-друге, якби було більше пасажирів, не змогли б приготувати смачну якісну вечерю. Та цей потяг - не єдиний, на вихідних два дні курсуватимуть такі само рейси.

День святого Валентина

День святого Валентина - це світле свято, присвячене прекрасному і піднесеному почуттю кохання. День всіх Закоханих відзначається на міжнародному рівні 14 лютого. 

УНІАН до цього свята назвав 5 найкращих романтичних фільмів, які дозволять і посумувати, і посміхнутися, і знову повірити в те, що справжнє кохання існує.

Вас також можуть зацікавити новини: