Компанія Еліт Таксі / фото facebook.com/elit.taxi.1/

Компанія Еліт Таксі у зв’язку з погіршенням протиепідемічної  ситуації та запровадженням з 1 листопада 2021 року посиленого карантину в місті Києві, запускає нову безоплатну послугу для пасажирів, що з максимальною обережністю ставляться до поїздок на таксі – "Вакцинований водій таксі".

Йдеться у повідомленні компанії Еліт Таксі.

"Останнім часом ми отримували  багато запитів від наших клієнтів, особливо від корпоративних клієнтів про можливість впровадження послуги "Вакцинований водій таксі". Ми завжди йдемо на зустріч своїм клієнтам, дослухаємося до всіх побажань, а тому послуга "Вакцинований водій таксі" з’явиться в додатку https://elit-taxi.ua/app або при замовленні через диспетчерську Службу за номер (044) 248-8-248  вже з 01.11.2021. Обираючи таку додаткову послугу кожен клієнт Еліт Таксі може бути впевнений на 100%, що водій пройшов вакцинацію від Covid-19 та має дійсний сертифікат про підтвердження вакцинації", - заявляє директорка з комунікацій Еліт Таксі  Анастасія Саракуз. 

Відео дня

Нагадуємо, що Компанія Еліт Таксі надає легальні послуги з перевезення пасажирів на таксі в місті Києві вже понад 23  років. Щодня Служба таксі забезпечує своїм клієнтам найвищий рівень обслуговування, комфорту та безпеки. Еліт Таксі піклується про імідж клієнта, тому всі машини мають відповідний вигляд,  проходять санітарну обробку відповідно до усіх рекомендацій МОЗ та перевірку внутрішнього і зовнішнього технічного стану згідно з внутрішніми критеріями якості Служби. Завдяки тому, що компанія Еліт Таксі працює виключно в правовому полі і всі автомобілі мають діючу ліцензію на надання послуг з перевезення пасажирів на таксі, Еліт Таксі має можливість їздити смугами громадського транспорту, що суттєво економить час клієнтам Еліт Таксі.  Також, з 2020 року в усіх автомобілях Еліт Таксі, без доплат,  доступна  ексклюзивна питна вода "Крайна" в кожному автомобілі Еліт Таксі.

У 2019 компанія Еліт Таксі визнана кращою в рейтингу безпеки та якості надання послуг таксі за результатами моніторингу Українського інституту аналізу та менеджменту політики (УІАМП) серед більш ніж 25 компаній, які брали участь в дослідженні.