Валентин Наливайченко / фото nalyvaichenko.org

Лідер Громадсько-політичного Руху “Справедливість” Валентин Наливайченко подав до Центральної виборчої комісії документи для реєстрації його кандидатом у президенти України.

Після передачі документів до ЦВК Валентин Наливайченко заявив журналістам, що “йде в президенти, щоб повернути людям безпеку і справедливість, побудувати справедливу і ефективну систему влади, яка сповідуватиме силу права, а не право сили.”

За його словами “громадський контроль за діяльністю влади на всіх рівнях стане нормою, як і нормою стане пропорційна виборча система з відкритими списками”.

Відео дня

“Громадяни одержать право відкликати депутатів усіх рівнів. Нам потрібна Україна, де влада служить людям, захищає громадян”, – наголосив Наливайченко.

Нагадаємо, що сьогодні, 3 січня, делегати всеукраїнського з’їзду партії “Громадсько-політичний Рух Валентина Наливайченка “Справедливість” одноголосно проголосували за кандидатуру свого лідера Валентина Наливайченка як кандидата на наступних виборах президента України, які відбудуться 31 березня ц.р.