СПУ висунула Киву кандидатом в Президенти України

20 січня, на черговому з'їзді СПУ було прийнято рішення про висунення Іллі Киви на пост Президента України, повідомляє прес-служба СПУ на офіційному сайті партії.

«Це важливий крок для мене особисто і для всієї нашої партії. Ми повертаємося до великої політики після 10 років забуття», - зазначив Ілля Кива.

Відео дня

Одним з питань порядку денного стало прийняття рішення про участь Соцпартії в президентських виборах-2019 і висунення свого кандидата в Президенти України.

Віктор Слиш, головуючий на з'їзді, запропонував кандидатуру Іллю Ківи. В ході голосування рішення було прийнято одноголосно. Керуючись статтями 9, 10, 47 ЗУ про вибори Президента, СПУ висунула Іллю Киву в якості кандидата на пост Президента України від партії.

«Півтора роки тому, коли ви довірили мені очолити Соціалістичну партію, стояло завдання підняти її з колін. Сьогодні відроджені первинні організації СПУ, і, найголовніше, ми стали учасниками виборчого процесу. Це дасть нам можливість представляти інтереси народу в Парламенті. І, в першу чергу, допоможе нам встановити високі соціальні стандарти життя для українців. Ми переможемо, тому що з нами сила і правда, і я в це вірю», - заявив Ілля Кива.