Тимошенко висунули у президенти / фото УНІАН

Лідер ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявила, що йде у президенти.

Як передає кореспондент УНІАН, про це Тимошенко сказала на з’їзді партії "Батьківщина", де розглядається питання висунення її кандидатом у президенти України.

За словами Тимошенко, основна політична спецтехнологія влади - всіх "непокірних на цих виборах" називати "рукою Кремля", у тому числі демократичні сили, які сьогодні не разом із владою.

Відео дня

Як заявила лідер "Батьківщини", Кремль зацікавлений у тому, щоб в Україні були "розруха і хаос, корупція та бідність, одним словом - руїна".

Читайте такожІлля Кива подав документи в ЦВК на реєстрацію кандидатом в Президенти України

Тимошенко наголосила, що влада України усе робить для того, щоб країна стала руїною, і заявила, що йде в президенти.

Також на з’їзді було продемонстровано відеозвернення колишнього президента Грузії Михеїла Саакашвілі, який висловив підтримку Тимошенко і сказав, що Україна може стати "великою країною і сверхдержавою", але для цього необхідно відсторонити від влади нинішнього президента України Петра Порошенка і "його банду".

Також делегатам з’їзду показали відеозвернення колишнього генерального секретаря НАТО Андерса Фог Расмуссена і президента Європейської народної партії Джозефа Дола, які заявили про підтримку Тимошенко, зокрема на шляху України до НАТО та Європейського Союзу