Зеленський подав до ЦВК свою виборчу програму / фото УНІАН

Шоумен Володимир Зеленський після подачі документів до Центральної виборчої комісії для реєстрації кандидатом у президенти України заявив, що у нього сьогодні подвійний день народження – як людини та як політика.

Як передає кореспондент УНІАН, про це Зеленський заявив на брифінгу для журналістів.

Читайте такожЗеленський заявив про вихід зі складу кіпрської компанії

Відео дня

«У мене сьогодні подвійний день народження, по-перше як у людини і як у політика, мені дуже приємно тут бути – я дуже радий. Поруч зі мною мої дуже близькі люди – «кварталовці», мої юристи, менеджери, нові люди у напрямку нашої партії «Слуга народу». Вони поруч зі мною, моя сім’я, всі мої рідні», - заявив він.

«Після цього дня ви всі зрозумієте, люди зрозуміють, що все таки це була не якась там реклама, що я людина слова, якщо я вирішив – я це роблю, це не фейк, я дуже серйозно ставлюсь до нашої країни, до життя кожної людини», - додав Зеленський.

Він відзначив, що подав до ЦВК свою виборчу програму.

«Як я казав ми так і зробили - ми підключили нашу інтернет-спільноту, людей, які увійшли в «Зе-команду» і ми об’єднали їх ідеї з приводу нашої програми і також ми зустрічалися з експертами – це все ви можете побачите», - додав він.

Зеленський зауважив, що це «рамкова програма» і вона буде дороблятись.

«Наша програма – це «Країна мрій», яку ми бачимо. Ми повинні жити в іншій країні – в Україні без корупції, без проблем, без корупціонерів, у вільній демократичні країні, в нашій цілісній країні – від Донбас до Криму – це повинно так бути», - наголосив він.