Володимир Зеленський офіційно став кандидатом у президенти України / фото прес-служби кандидата

Відповідне рішення Центрвиборчком ухвалив на своєму засіданні 30 січня.

Як відомо, Володимир Зеленський подав документи для реєстрації 25 січня, у свій день народження.

«Я хочу на своєму прикладі показати, що можна піти в політику і при цьому залишитися нормальною людиною», – заявив він.

Відео дня

Під час подачі документів Володимир Зеленський також представив свою передвиборчу програму. Один із головних акцентів документа – впровадження справжнього народовладдя.

Нагадаємо, Володимир Зеленський заявив про свої наміри балотуватися на посаду президента у новорічну ніч. Відтоді його прізвище постійно фігурує в інформаційних стрічках. Зокрема, він оголосив про збір команди через спеціальний сайт, на якому наразі зареєструвалося понад півмільйона прихильників. Також Володимир Зеленський збурив соцмережі закликом приєднатися до написання його передвиборчої програми. Крім цього, кандидат веде відеощоденник, у якому висвітлює свою передвиборчу кампанію та життя поза політикою. Так, перший випуск присвячений подачі документів до ЦВК, другий – боротьбі з фальсифікаціями на виборах, третій – стану української освіти. Також є спеціальний випуск про те, як знищити корупцію.

За даними соціологічного опитування, проведеного Центром досліджень та комунікацій Active Group, Володимир Зеленський ділить лідерство у президентських перегонах з Юлією Тимошенко. Розрив між ними – всього 0,2%.