Володимир Зеленський відповів на скандальне листування нардепа БПП щодо спроб заблокувати серіал "Слуга Народу-3" / фото УНІАН

«По-перше, я вдячний. Я вражений трошки, але вдячний. Такого маркетингу Студія «Квартал 95», а саме - фільм «Слуга народу-3» ніколи б не отримав», - заявив Володимир Зеленський у своєму коментарі журналістам.

«Я не бачив ні в одному суспільстві, і ні в одній країні світу я не бачив, щоб уряд країни рекламував серіал. Так що мені це дуже приємно, що всі стурбовані - що вийде, не вийде...», - додав Зеленський.

«Що стосується взагалі в цілому цієї, так би мовити, плеяди – я навіть не про людей, в цілому, всієї цієї ситуації і всіх цих кроків і ось таких акцій – знаєте, чесно кажучи, моє відчуття, що вибори, в принципі, це має бути нормальний спорт, нормальний бій. І, звичайно ж, люди визначають – це вибір народу – за кого вони хочуть проголосувати. Між кандидатами в президенти повинні бути нормальні людські умови, за нормальними правилами, це має бути», - зазначив він.

Відео дня

«Тут ми спостерігаємо картину, коли, образно кажучи, ми вийшли на боксерський ринг, і ти намагаєшся діяти за правилами, але суддів немає – тому що суду немає – а люди б'ють тільки нижче пояса, причому – не через малий зріст, а через малий розум і навіть через його відсутность. В принципі, це моє відчуття. Але в цілому – я всім вдячний», - сказав Зеленський.

Читайте такожУ мережу лютили листування екс-глави КВУ та нардепа від БПП Черненка про зрив показу серіалу «Слуга народу-3»Як повідомляв УНІАН, раніше журналіст Олександр Дубинський опублікував листування з номера телефону екс-глави Комітету виборців України і народного депутата БПП Олександра Черненка з невідомим співрозмовником, який представляється одним з помічників президента України.

В листуванні, що включає в себе аудіоповідомлення, йде обговорення варіантів зриву виходу в ефір серіалу «Слуга народу-3». Одним з фігурантів листування є абонент з номером телефону, який належить Черненку, при цьому, у надісланих з цього номера аудіоповідомленнях добре впізнаваний голос народного депутата (сам Черненко вже підтвердив УНІАН, що в аудіофайлі звучить саме його голос).

Другим учасником є невідомий, який дає зрозуміти, що він – з Адміністрації президента і наближена до Порошенка особа. За словами співрозмовника, стосовно серіалу «Слуга народу» він нібито отримує вказівки від якогось «1». За традицією, український політикум у спілкуванні між собою використовує термін «Перший», маючи на увазі президента України.

У процесі обговорення питання зриву виходу в ефір серіалу «Слуга народу-3» співрозмовники поділилися планами використовувати в цих цілях Центральну виборчу комісію і Нацрада по телебаченню і радіомовленню. При цьому абонент з телефоном Черненка доповідає співрозмовнику: з якими чиновниками і яким чином він співпрацює для врегулювання питання. Також у листуванні обговорюється можливість взагалі «збити» серіал ще до виходу в ефір.

Сам Олександр Черненко, коментуючи УНІАН цей компромат, підтвердив, що голос на викладених в інтернет записах належить йому, проте заявив, що листування є «фейком», і що в ній використовувався «монтаж» його розмов з різними співрозмовниками.

«Я сьогодні з багатьма юристами, своїми помічниками консультуюся з цього питання і не виключаю, що мій телефон прослуховується. Якесь листування з цього приводу я точно не вів і не веду, це повністю фейк. Хоча те, що нарізані мої розмови по телефону з різними людьми і скомпільовані - я цього не виключаю. Дійсно такі розмови були, але це на рівні медіа-юристів та інших фахівців», - туманно додав він. «Мій голос, це нарізані різні телефонні розмови», - уточнив Черненко.

Читайте такожЗеленський стає одноосібним лідером у рейтингах із великим відривом - політологПри цьому народний депутат, відповідаючи на запитання про характер своєї співпраці з ЦВК щодо питання серіалу «Слуга народу-3», підтвердив інформацію листування, автентичність якої не визнає: зізнався УНІАН, що дійсно звертався в Центральну виборчу комісію з питання серіалу, уточнивши, що спілкувався з представниками ЦВК «в якості народного депутата».

«Я спілкуюся з усіма, я половину складу ЦВК давно знаю, я з ним говорив, я не давав ніяких вказівок. Я доносив свою думку, а ЦВК ухвалює рішення, воно приймає. От і все. Я спілкуюся з багатьма людьми», - сказав Черненко.

Згідно з останніми опублікованими соціологічними опитуваннями, Володимир Зеленський лідирує в президентській гонці, і його відрив від найближчих конкурентів - Юлії Тимошенко та Петра Порошенка тільки збільшується.