false

Політтехнолог Денис Богуш вважає, що від формату дебатів "шоу на стадіоні" виграє кандидат у президенти на виборах президента України 2019 і шоумен Володимир Зеленський.

Дебати Зеленського з його конкурентом — президентом і кандидатом на цей пост Петром Порошенко — не вплинуть на результат виборів, розповів експерт в коментарі Главреду.

За словами співрозмовника, якщо б дебати Зеленський — Порошенко пройшли за два тижні до виборів, то можна було сказати, що український лідер придбає кілька відсотків голосів виборців.

Відео дня

Читайте такожКоманда, Донбас і "ПриватБанк": ключові тези виступу Володимира Зеленського

"Але за дні до виборів рейтинг не може завалитися. У нас велика країна, десь показує телевізор, десь - ні. У сьогоднішній ситуації переконати прихильників обох кандидатів неможливо", — відзначив експерт.

Богуш вважає, що якщо зараз з'явиться сильний компромат, наприклад, — президент Росії Володимир Путін "безпосередньо спонсорував Зеленського", і будуть докази у вигляді паперів з печаткою, а в СБУ це підтвердять, то це теж не вплине на вибори.

"Стадіон — це велика кількість людей, і, якщо всі вони будуть кричати "Зеленський-Зеленський!" або "Порошенко-Порошенко!", тоді це буде заважати якогось кандидата. Я думаю, що обидва опоненти не зможуть відповідати на питання", — сказав він.

Політтехнолог заявив, що на місці Зеленського не розмовляв би з президентом, а говорив би зі стадіоном. "При цьому в історії навколо стадіону вийшло, що чинний президент пішов на поводу у свого конкурента", — додав співрозмовник.

Як повідомляв УНІАН, Як повідомляв УНІАН, дебати між кандидатами в президенти Петром Порошенком і Володимиром Зеленським відбудеться сьогодні о 19.00 на НСК "Олімпійський".

Онлайн-трансляцію дебатів можна подивитися на сайті УНІАН.