Дмитро Разумков / REUTERS

Політконсультант «ЗеКоманди» Дмитро Разумков заявляє, що питання про посади в Адміністрації президента на етапі виборчої кампанії не обговорювалося.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав на брифінгу в неділю, 21 квітня, відповідаючи на питання, чи продовжиться децентралізація і чи очолить він прес-службу Володимира Зеленського, коли той займе пост президента.

Читайте такожУ Зеленського сподіваються, що передача влади відбудеться без будь-яких ексцесів

Відео дня

«Позиції в Адміністрації президента, точно так само, як і будь-які інші посади, точно так само, як і місця в списку або призначення в місцевих органах влади, в цій команді на етапі виборчої кампанії не обговорювалися. Нікому нічого не обіцяли... Всі йшли за ідею, а не за посаду або політичні пряники в майбутньому», - заявив Разумков.

Щодо децентралізації, він висловив думку, що її процес ще не завершений, хоча сама по собі реформа правильна і потребує подальшої інтеграції.

Як повідомляв УНІАН, 21 квітня в Україні відбувся другий тур виборів президента. За посаду голови держави боролися шоумен Володимир Зеленський і чинний президент Петро Порошенко. Відповідно до Національного екзітполу, Зеленський перемагає на виборах президента з максимальною підтримкою в історії незалежної України - 73,2%, у Петра Порошенка – 25,3%. Президент Порошенко вже визнав поразку і привітав Зеленського з перемогою.

Центральна виборча комісія вже обробила 41,99% протоколів дільничних виборчих комісій про підсумки голосування у другому турі виборів президента. За Володимира Зеленського віддали голоси 73,19% або 5 512 488 виборців, а за Петра Порошенка — 24,46% або 1 842 784 виборці.