Курт Волкер / Reuters

США продовжить підтримувати Україну у відновленні її територіальної цілісності.

Про це повідомив в Twitter спецпредставник США з питань України Курт Волкер після оголошення результатів екзит-полу в другому турі президентських виборів.

Читайте такожЦВК опрацювала понад половину протоколів: у Зеленського – 73,01%, у Порошенка – 24,65%

Відео дня

«Президент Трамп зателефонував привітати Володимира Зеленського з перемогою на виборах та український народ з мирними та демократичними виборами. Ми і надалі будемо підтримувати зусилля України у відновленні територіальної цілісності та протидії агресії», - написав він

Він також подякував чинному президенту Петру Порошенку за "його сміливість керувати Україною у надзвичайно важкий час і за його відданість демократичним інституціям та за прийняття волі українського народу".

Як повідомляв УНІАН, президент США Дональд Трамп привітав шоумена Володимира Зеленського з перемогою на виборах президента України.

Нагадаємо, за результатами Національного екзит-полу, в другому турі президентських виборів, 21 квітня, за шоумена Володимира Зеленського проголосували 73%, за чинного главу держави Петра Порошенка - 25,5% виборців. Згідно з даними 199 виборчих округів, активність виборців у другому турі виборів президента склала 62,07%.