Реєстраційні дії були проведені Мін'юстом в установленому законом порядку і у відведені законом терміни / фото УНІАН

Партія "Слуга народу" вчасно подала документи для реєстрації в Міністерство юстиції України.

Про це повідомляє прес-служба партії.

Читайте такожУ Зеленського анонсували запуск нового ресурсу партії "Слуга народу"

Відео дня

"Повідомлення, розміщене на деяких інтернет-порталах про те, що партія "Слуга народу" з юридичних причин не зможе взяти участь у позачергових виборах у парламент 21 липня 2019 року, є завідомо недостовірною інформацією. Також недійсною є інформація про те, що Дмитро Разумков був обраний головою партії 27 травня: позачерговий з'їзд партії "Слуга народу" прийняв відповідне рішення 21 травня. У цей день Іван Баканов склав повноваження голови партії та припинив своє членство у партії "Слуга народу", - йдеться в повідомленні.

У прес-службі зазначають, що партія "Слуга Народу" не вносила зміни в статут партії у зв'язку зі зміною Голови, адже згідно з українським законодавством зміна керівника юридичної особи та внесення змін в установчі документи є абсолютно різними реєстраційними діями.

"Реєстраційні дії були проведені Мін'юстом в установленому законом порядку і в відведені законом терміни", - підкреслили в партії.

Як повідомляв УНІАН, Міністерство юстиції України зареєструвало зміну голови партії "Слуга народу". Ним став Дмитро Разумков замість Івана Баканова, призначеного на посаду заступника голови СБУ.