Разумков запевнив, що всі резюме від претендентів будуть ретельно перевірені / фото УНІАН

На сайті партії «Слуга народу» зареєструвалися понад 3,5 тисячі охочих стати кандидатами в народні депутати у мажоритарних округах.

Як повідомили УНІАН у прес-службі партії «Слуга народу», реєстрація тривала по 2 червня.

Читайте такожДо виборів у Раду готові: Мін'юст вчасно зареєстрував партію "Слуга народу"

Відео дня

Загалом станом на 3 червня на сайті партії зареєструвалися понад 30 тисяч осіб, які виявили бажання долучитися до команди «Слуги народу».

За словами голови партії Дмитра Разумкова, всі резюме з матеріалами від претендентів будуть ретельно вивчені та перевірені, і тільки після цього керівництво партії визначить кандидатів, прізвища яких будуть оприлюднені на з’їзді 8 червня.

«Це доволі серйозний конкурс. Одного «я хочу бути депутатом» замало. Перш за все, ми долучаємо до діяльності у нашій партії людей компетентних і професійних. Час невігласів – далеко позаду. Тому резюме кандидатів з усіма матеріалами вже вивчаються й ретельно перевіряються не тільки внутрішньою службою безпеки, а й фахівцями HR-агентств», – заявив Разумков.

Відмову отримали 1 тисяча 265 осіб, анкети яких уже пройшли перевірку. Цінності цих людей не збігаються з цінностями партії, йдеться у повідомленні.

За словами Разумкова, після аналізу відповідних баз і реєстрів, моніторингу соціальних мереж було виявлено, що деякі претенденти чи їхні компанії раніше були задіяні у корупційних схемах і скандалах.

Також на сайті партії триває реєстрація охочих долучитися до діяльності «Слуги народу». Свою кандидатуру можна запропонувати в розділах «Волонтер у штаб», «Член комісії або спостерігач» і «Політичний діяч у майбутньому».

Як повідомляв УНІАН, представник президента у Верховній Раді Руслан Стефанчук анонсував запуск нового ресурсу партії "Слуга народу", де буде можливість для реалізації соціальних ініціатив та пропозиції проектів законів.