фото прес-служби політика

Соціалістична партія України делегувала Іллю Киву представляти інтереси партії в «Опозиційною платформі - За життя» та отримати представництво у Верховній Раді. Про це політик написав на своїй сторінці в соцмережі Facebook, повідомляє прес-служба СПУ на офіційному сайті партії.

«Багато хто запитує, яка основна мета моєї участі у виборчій кампанії за списками «Опозиційною платформи - За життя». Я хочу розставити всі крапки над «і»! Я не пішов із Соціалістичної партії України. Одноголосним рішенням з'їзду СПУ делегувала мене представляти наші інтереси в «Опозиційній платформі - За життя» для зміцнення української позиції. Ми чітко розуміємо, що нашій партії необхідно представництво у Верховній Раді, і саме тому ми прийняли таке рішення!», - повідомив він.

Політик зазначив, що Соцпартія буде підтримувати програмну діяльність «Опозиційною платформи», оскільки програми політсил збігаються.

Відео дня

Своєю головною метою Ілля Кива бачить припинення військових дій на Донбасі: «Моє основне завдання - це переговорний процес для досягнення миру, і це повернення військовополонених. Я переконаний, що я - та людина, яка знає ціну миру і біль війни. Я маю намір зшити країну! А для цього кожен повинен закопати сокиру війни, залишити особисті конфлікти за рамками, прийти до компромісу і об'єднати сили заради цілісності нашої країни!».