фото: Facebook/Анастасія Приходько / фото: Facebook/Анастасія Приходько

Співачка Анастасія Приходько заявила про намір балотуватися на позачергових виборах до Верховної Ради на мажоритарному виборчому окрузі від партії "Батьківщина". 

Про це вона повідомила у відеозверненні, опублікованому на своїй сторінці в Facebook.

Читайте такожОля Полякова запросила відому українську ведучу до своєї партії (відео)

Відео дня

Вона пояснила, що вирішила не йти у Раду за списком партії, оскільки хоче чесно потрапити в парламент, отримавши підтримку людей за мажоритарному окрузі. В якому саме окрузі вона балотуватиметься, Приходько пообіцяла повідомити пізніше.

Крім того, співачка у своєму Instagram похвалилася, що разом зі своїм адвокатом Іваном Клічановським виграла суд у команди колишнього президента України Петра Порошенка. Йдеться про судову тяганину щодо передвиборчого ролика екс-президента, в якому, за словами Приходько, її зняли обманом.

"Іван Клічановський виграв разом зі мною суд проти команди П.Порошенко де в судовому порядку ми повинні отримати 260.000 гривень", - зазначила співачка.

Як повідомляв УНІАН, у жовтні 2018 року Анастасія Приходько оголосила про завершення кар'єри артистки і намір стати політиком. Вона заявила, що долучається до команди лідера "Батьківщини" Юлії Тимошенко.