Ілюстрація / REUTERS

Протягом години на поліграфкомбінаті "Україна" почнуть друкувати бюлетені для голосування на позачергових парламентських виборах.

Як передає кореспондент УНІАН, про це заступник голови ЦВК Євгеній Радченко повідомив на засіданні комісії після ухвалення рішень на виконання постанов Верховного суду щодо реєстрації кандидатами у народні депутати колишнього депутата від Партії регіонів, екс-глави Адміністрації колишнього президента Віктора Януковича Андрія Клюєва, а також включених до виборчого списку "Партії Шарія" відеоблогера Анатолія Шарія та Євгена Євтухова.

Читайте такожЦВК зареєструвала скандального блогера Шарія кандидатом у депутати

Відео дня

"Тільки що ми ухвалили постанови, які відкривають нам шлях для того, щоб передати макети виборчих бюлетенів до поліграфкомбінату "Україна". Сьогодні, буквально протягом години, бюлетені будуть запущені до друку. І якщо ви побачите скаргу чи заяву будь-якої політичної сили..., знайте, що саме ця політична сила готується зірвати вибори народних депутатів України", - зазначив він.

Як повідомляв УНІАН, раніше Радченко заявляв, що очікувана вартість виготовлення виборчих бюлетенів становить 281 млн 845 тис. 240 грн.