До Олексія підійшли двоє чоловіків, які представилися "представниками кримінального світу" / скріншот

Кандидат від партії "Слуга народу" по 190-му виборчому округу (Хмельницька область) Олексій Жмеренецкий заявив, що йому погрожували вбивством, якщо він не зніме свою кандидатуру.

Про це на своїй сторінці написав Олексій Жмеренецький, передає сайт міста Шепетівка.

"Сьогодні, 13 липня 2019 року, біля мого виборчого штабу в місті Шепетівка до мене підійшли дві людини і погрожували вбивством, якщо я не зніму своєї кандидатури з виборчої кампанії. Я чітко розумію, що таким чином на мене чиниться тиск моїми опонентами".

Згідно з текстом заяви в поліцію, інцидент стався 13 липня 2019 о 16:10 за адресою: Хмельницька область, місто Шепетівка, вулиця Островського, 6 (біля будинку побуту).

До Олексія підійшли двоє невідомих чоловіків, які представилися "представниками кримінального світу" і висловили погрозу фізичною розправою у випадку, якщо він не відмовиться балотуватися кандидатом у депутати по одномандатному виборчому округу №190. На прохання пояснити, кого саме представляють ці особи, вони відповіли, що "верхівку кримінального світу".

"Цих людей я бачив вперше, вони досить серйозно і переконливо висловилися із загрозою, тому я вважаю, що існують реальні підстави для побоювання за безпеку мого життя і здоров'я", - сказав кандидат.

Читайте такожЦВК показала фото кандидата у депутати Дарта Вейдера

Згідно з інформацією прес-служби Жмеренецького, поліція вже затримала двох чоловіків, яких підозрюють у погрозі кандидату в депутати.

Як повідомляв УНІАН, кандидат у народні депутати України у виборчому окрузі №192 (Хмельницька область) Назарій Чепко заявив про напад на себе, а також звинуватив у ньому свого конкурента, нардепа нинішнього скликання Олександра Герегу.