ЦВК зареєструвала 1719 офіційних спостерігачів / фото УНІАН

Центральна виборча комісія завершила реєстрацію офіційних спостерігачів від іноземних держав та міжнародних організацій на позачергових виборах до Верховної Ради, що відбудуться 21 липня.

Читайте такожВибори до Ради 2019: як дізнатися інформацію про кандидатів-мажоритарників у своєму виборчому окрузі та де проголосувати

Як передає кореспондент УНІАН, сьогодні на засіданні ЦВК зареєструвала 306 офіційних спостерігачів: 90 – від Світового Конгресу Українців, 8 – від Організації за Демократію та Економічний Розвиток – ГУАМ, 19 – від Комітету "За відкриту демократію", 19 – від Українського Конгресового Комітету Америки, 1 – від Міжнародної федерації ліберальної молоді (IFLRY), 1 – від Міжнародного Республіканського Інституту (МРІ), 2 – від Європейської платформи за демократичні вибори, 18 – від Бюро демократичних інститутів і прав людини Організації з безпеки та співробітництва в Європі, 15 – від Європейського Парламенту, 7 – від Міжнародної Фундації за належне врядування (IFBG), 6 – від міжнародної громадської асоціації "Вибори і демократія", 61 – від Парламентської асамблеї Організації з безпеки та співробітництва в Європі, 42 – від Сполучених Штатів Америки, 16 – від Республіки Польща, 1 – від Словацької Республіки.

Відео дня

Таким чином, Центрвиборчком зареєстрував 1 тис. 719 міжнародних спостерігачів на позачергових виборах народних депутатів України 21 липня: від 12 іноземних держав – 117 офіційних спостерігачів, від 22 міжнародних організацій – 1 тис. 602 офіційних спостерігача.