Смешко вірить, що проходить в Раду / facebook.com/smeshkoigor

Про це Смешко заявив на своїй сторінці у Фейсбук.  

"Перша реакція на екзіт-поли? Ви самі чули, що цілий день були певні порушення чинного законодавства. Екзіт-поли на минулих президентських виборах давали мені 1,6% голосів. Насправді проголосували два мільйони і офіційно я отримав більше 6%. Екзіт-поли, на жаль, не є поза впливом олігархічно-кланової системи, яка нікуди не ділася та існує до сьогоднішнього дня", - написав Смешко. 

Читайте такожСтало відомо, скільки крісел у ВР займуть кандидати від партій за списками"За партією «Сила і Честь» немає олігархів, у нас немає бюджетів. Ви бачили нашу скромну рекламу, практичну відсутність білбордів. Але я вдячний всім виборцям. Абсолютно переконаний, що ми, насправді, проходимо до парламенту", - додав він.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, згідно з даними екзит-полу, проведеного Центром SOCIS спільно з КВУ, сьогодні на дострокових парламентських виборах за партію «Слуга народу» проголосували 44,7%, партію «Опозиційну платформа - За життя» - 12,2%, партію «Європейську солідарність» - 8,5%, партію «Батьківщина» - 7,5%, партію «Голос» - 5,9% виборців.

За даними екзит-полу, проведеного на замовлення програми ТСН на телеканалі «1+1», за партію «Слуга народу» проголосували 44,4%, за партію «Опозиційну платформа - За життя» - 12,5%, за партію «Європейську солідарність» - 8,5%, за партію «Батьківщину» - 7,7%, за партію «Голос» - 6,0% виборців.