Майя Санду привітала Зеленського з результатами парламентських виборів / REUTERS

Прем'єр-міністр Молдови Майя Санду привітала президента України Володимира Зеленського з переможним результатом партії "Слуга народу" на позачергових виборах до Верховної Ради, які відбулися 21 липня.

Читайте такожГолова ЦВК: ласкаво просимо у нову реальність – парламентські вибори відбулися

Про це голова молдовського уряду повідомила у соціальній мережі Facebook.

Відео дня

"Дорогі українці, вітаю вас із сьогоднішньою мобілізацією та зрозумілим голосуванням проти корупції, голосуванням за зміни, нових політиків, які дотримуватимуться лише національних інтересів", - йдеться у повідомленні.

"Вітаю пана президента Володимира Зеленського з переможним результатом на виборах партії, яка його підтримує. Довіра такої кількості виборців є великою відповідальністю, і я бажаю пану президенту та партії, якого його підтримує, багато сил та наполегливості у просуванні реформаторської програми для громадян України", - наголосила Санду.

Нагадаємо, за даними обробки 46,22% протоколів, партія «Слуга народу» продовжує тримати першість на парламентських виборах. Так, за "Слугу народу" проголосували 42,35% виборців. Партію "Опозиційна платформа – За життя" підтримали 12,80%; "Європейську солідарність" – 8,70%; Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина" - 8,05%; "Голос" – 6,43%. За інші партії проголосували менш як 5% виборців.