Сергій Пашинський суттєво програвав Сігачову / фото УНІАН

В окрузі №64 Житомирської області перемагає народний депутат 8 скликання Володимир Арешонков.

Самовисуванець Арешонков обходить кандидата від "Слуги народу" В'ячеслава Сігачова на більш ніж 600 голосів при опрацьованих 99,33% протоколів.

Читайте такожДубневич визнав поразку на проблемному окрузі у Львові

Відео дня

Переможець - чинний нардеп від фракції БПП. Нацполіція направила в Житомирську область в ОВК №64 вертоліт зі спецназом ТОР - для забезпечення правопорядку в ході підрахунку голосів.

На той момент, за результатами обробки 61,20% бюлетенів, нардеп 8-го скликання Сергій Пашинський суттєво програвав Сігачову.

Як повідомляв УНІАН, 22 липня з Києва в місто Коростень Житомирської області прибув спецзагін поліцейських тактико-оперативного реагування (ТОР) патрульної поліції, щоб охороняти правопорядок на ОВК №64, де програють на парламентських виборах народні депутати Володимир Арешонков та Сергій Пашинський.

«Рішення направити Мі-8 було прийнято після аналізу оперативної обстановки та інформації про можливі провокації під час транспортування виборчої документації з дільничних виборчих комісій - в окружну виборчу комісію №64, яка розташована в Коростені», - зазначили в НПУ.

Відзначається, що спецназівці вирушили на допомогу місцевим правоохоронцям.