ЦВК утворила 532 тервиборчкоми для проведення місцевих виборів

Загалом сформовано 22 обласних комісії.

Центральна виборча комісія на своєму засіданні 10 серпня утворила територіальні виборчі комісії для проведення майбутніх місцевих виборів.

Про це повідомила прес-служба ЦВК.

"Розглянувши відповідні подання місцевих організацій політичних партій, врахувавши результати проведеного жеребкування та відповідні відхилення, Комісія утворила та сформувала склад 532 обласних, районних (крім районів в АР Крим), міських (крім міст в АР Крим), районних у місті Києві виборчих комісій у межах 24 областей України", - йдеться у повідомленні.

Читайте такожВ ЦВК визначили, де на Донбасі не проводитимуться місцеві вибори

Загалом було сформовано 22 обласних, 119 районних та 10 районних у Києві виборчих комісій з виборів 25 жовтня. Також ЦВК затвердила Порядок організації роботи та ведення діловодства виборчих комісій з виборів президента України, народних депутатів України, місцевих виборів та Порядок виготовлення, передачі, зберігання та використання печаток територіальних і дільничних виборчих комісій з місцевих виборів.

Ще одним рішенням стало внесення змін до постанови ЦВК від 25 червня "Про зразки та опис печаток, вивісок територіальних і дільничних виборчих комісій з місцевих виборів і штампа "Вибув".

Місцеві вибори 2020 - що було раніше