Точної дати другого туру поки немає \ фото УНІАН

Голова правління Громадянської мережі ОПОРА Ольга Айвазовська заявляє, що повторне голосування на місцевих виборах у різних регіонах може відбутися в різні дати: як 15 листопада, так і 22 листопада.

Читайте такожРезультати місцевих виборів в Україні: перші дані ЦВК (оновлюється)Як передає кореспондент УНІАН, про це вона сказала на прес-конференції.

На запитання, де точно відбудеться другий тур виборів, Айвазовська відповіла: "Щодо питання про другий тур - ми тут не є соціологічною компанією, ми не маємо доступу до екзит-полів, ми всі слідкуємо уважно разом з вами за їх результатами. Але очевидно, що в більшості міст повторне голосування відбудеться".

Відео дня

У той же час, за її словами, незрозумілим залишається, в які саме строки це відбудеться, адже законодавство визначає, що результати встановлюються не пізніше, ніж на 12-й день після дня голосування, а повторне голосування організовується протягом 3-х тижнів.

"Тому точної дати другого туру, повторного голосування, немає. Так само повторне голосування в різних регіонах може відбуватися в різні дати: як 15 листопада, так і 22 листопада. Те, що ми знаємо точно, що це буде неділя", - сказала Айвазовська.

Новини по темі: