На одній з виборчих дільниць Луганщини виник конфлікт через камери / фото УНІАН

На виборчій дільниці № 440434 в місті Сватове (Луганська область) спостерігачі стали свідками того, як міський голова Євген Рибалко пошкодив камеру спостереження.

Читайте такожВідсутність кабінок і плутанина в списках: Денісова розповіла про порушення на виборчих дільницях

Про це повідомляє «ОПОРА». У своїх коментарях спостерігачам чоловік стверджує, що зробив це випадково.

Відео дня

За словами Рибалка, він побачив незаконну вмонтовану стаціонарну камеру на виборчій дільниці, яка, найвірогідніше, вмонтована його конкуренткою – кандидаткою на посаду міської голови міста Сватова Вітою Сліпець.

«І я, коли виходив з виборчої дільниці, випадково задів її, та вона була, вірогідно, пошкоджена. Але треба розібратись, що то за камера, і чи мала вона право там знаходитись», - зазначив Рибалко.

В свою чергу кандидат на посаду міської голови Сватова Віта Сліпець вважає, що камери були викрадені Євгеном Рибалкою та винесені за межі виборчої дільниці.

За її словами, камери законно знаходились на виборчій дільниці і є  власністю спостерігачів.

«Це не сподобалось кандидату на посаду міського голови, який забрав їх, і я бачила відео даного інциденту. З цього приводу я подала заяву до поліції», - зазначила Сліпець.

Вибори в Україні

  • Українці сьогодні обирають депутатів обласних, районних, міських, селищних та сільських рад, а також міських, селищних та сільських голів, мерів міст.
  • Виборчі дільниці працюють 25 жовтня з 8:00 до 20:00.
  • Сьогодні також можна буде взяти участь у всенародному опитуванні за ініціативою президента.