Борислава Березу зареєстрували кандидатом у мери Києва / фото УНІАН

Лідер "Еко партії Берези" Борислав Береза заявив про свою реєстрацію як кандидата у мери Києва. Політик повідомив, що попри хворобу, збирається брати участь у передвиборчій кампанії, але дистанційно. Наразі Борислав Береза разом із дружиною знаходяться на самоізоляції - на початку тижня у подружжя діагностували Covid-19.

На сторінці у Facebook політик повідомив, що з реєстрацією його як кандидата в мери та кандидатів у депутати від його партії тягнули до останнього.

"До останнього тримали інтригу і от нарешті - мене зареєстрували як кандидата в мери Києва, а команду "Еко партії Берези" як кандидатів до Київради! Через зміни в законодавстві ця процедура цього року складніша, ніж звичайно. Багато плутанини й метушні, але головне - результат. Разом з командою "Еко партії Берези" ми офіційно вступаємо в передвиборчу боротьбу! Хтось дистанційно: натякаю на себе. Але навіть за таких умов ми зробимо все можливе, щоб переконати киян у необхідності кардинальних змін у владі та у якості життя", - прокоментував Борислав Береза.

Відео дня

Він додав, що основними завданнями, що ставить перед собою "Еко партія Берези", є - створити умови для економічного розвитку міста й водночас зробити його екологічно безпечним.

"Київ потребує нових підходів в управлінні й чіткої стратегії розвитку. Екологія - це не тільки чисте повітря і порядок на вулицях. Це - стратегія виживання у сучасному світі. Якщо місцева влада ігнорує питання екології, то вона ігнорує майбутнє своїх виборців і самого міста. Екологія - це транспорт, зелені зони, організація громадського простору, питна вода, промисловість, поводження з тваринами. Це ідейна основа нашої політичної сили", - написав політик.

Борислав Береза також повідомив, що серед представників його команди Covid-19 ні в кого діагностовано не було, тому всі кандидати від "Еко партії Берези" будуть брати повноцінну участь у виборах.