Джек Блек зіграє робота у фільмі за мотивами гри Borderlands

Режисер фільму без вагань затвердив Блека на цю роль.

Акторський склад фільму за мотивами гри Borderlands поповнився ще однією голлівудською зіркою. Джек Блек ("Школа року"," Кунг-фу панда") виконає у стрічці роль балакучого робота на ім'я Claptrap – одного з ключових персонажів гри.

Про це з посиланням на кіностудію Lionsgate повідомило видання Variety. За словами режисера картини Елая Рота, вибір Джека Блека на цю роль став найпростішим рішенням в його житті. Постановник вже працював з актором над фільмом "Будинок з годинником у стінах", і вважає, що Блек ідеально підходить для образу найкумеднішого персонажа гри.

Разом з Джеком Блеком в екранізації зіграє стендап-комік Кевін Гарт – йому дісталася роль солдата Роланда. Цікаво, що обидва актори вже працювали разом на знімальному майданчику картини "Джуманджі: Поклик джунглів".

Раніше про свою участь у фільмі Borderlands заявила Джеймі Лі Кертіс. Зірка комедійного детектива "Ножі наголо" виконає роль доктора Патриції Танніс – археолога на планеті Пандора. За сюжетом, у неї будуть складні стосунки з іншою знаменитістю на майданчику – Кейт Бланшетт. Остання зіграє Ліліт – одну з шести Сирен, жінок з надзвичайними здібностями.

Про виробництво фільму Borderlands

  • Режисерське крісло проекту зайняв Елай Рот, який зняв такі картини, як "Хостел" і "Будинок з годинником у стінах".
  • Сценаристом шоу виступив Крейг Мейзін (серіал "Чорнобиль" від HBO), який також відповідає за створення серіалу за мотивами постапокаліптичної гри The Last of Us.

Детально про гру Borderlands

  • Borderlands – фантастичний рольовий екшен від компанії Gearbox Software.
  • Дії гри розгортаються на далекій планеті Пандора.
  • Сюжет розповідає про чотирьох найманців, які прибули сюди заради наживи. Вони хочуть знайти легендарний Притулок, в якому, за чутками, зберігаються незліченні скарби минулих цивілізацій.