Джеймі Лі Кертіс у фільмі "Ножі наголо" / скріншот з трейлера

Джеймі Лі Кертіс, відома за фільмами "Геловін" та "Ножі наголо", приєдналася до акторського складу екранізації гри Borderlands.

Читайте такожНова екранізація гри Resident Evil вийде 3 вересня

Як передає видання Variety, актриса виконає роль Патриції Танніс – археолога на планеті Пандора. Вона допоможе знайти таємниче сховище з іншопланетними технологіями. За сюжетом, у неї будуть складні стосунки з іншою зіркою екранізації – Кейт Бланшетт. Остання зіграє Ліліт – одну з шести Сирен, жінок з надзвичайними здібностями і надприродними силами.

Відео дня

Раніше про свою участь у фільмі за мотивами Borderlands повідомив стендап-комік і актор Кевін Гарт ("Джуманджі: Поклик джунглів"). Йому дісталася роль Роланда – солдата, за якого можна було зіграти в оригінальній Borderlands.

Про фільм Borderlands

  • Сценаристом проекту виступив Крейг Мейзін (серіал "Чорнобиль" від HBO), який також відповідає за створення серіалу за мотивами постапокаліптичної гри The Last of Us.
  • Режисерське крісло проекту зайняв Елай Рот, який зняв такі картини, як "Будинок з годинником у стінах" та "Хостел".

Детальніше про гру Borderlands

  • Borderlands – фантастичний рольовий екшен від компанії Gearbox Software.
  • Дії гри розгортаються на далекій планеті Пандора.
  • Сюжет розповідає про чотирьох найманців, які прибули сюди заради наживи. Вони хочуть знайти легендарний Притулок, в якому, за чутками, зберігаються незліченні скарби минулих цивілізацій.