Кейт Бланшетт / REUTERS

Медіакомпанія Lionsgate офіційно підтвердила, що Кейт Бланшетт зніметься в екранізації гри Borderlands.

Актриса виконає роль Ліліт, повідомляє Entertainment Weekly.

"Мені дуже пощастило з тим, що Кейт Бланшетт зіграє головну роль в Borderlands. Ми дуже добре попрацювали над фільмом "Таємниця будинку з годинником", і я вважаю, що немає нічого, з чим би вона не могла впоратися. У будь-якому жанрі від драми до комедії і екшену Кейт змушує кожну сцену "співати", - розповів режисер фільму Елай Рот.

Зазначимо, що подробиць про сюжет екранізації гри та дату прем'єри поки не надходило.

Borderlands - гра в жанрі фантастичного шутера від першої особи, яку розробила компанія Gearbox Software для платформ Windows, PlayStation 3, Xbox 360.

На старті гравець вибирає одного з 4 персонажів гри, що мають свої унікальні навички та здібності. Після вибору персонаж починає отримувати завдання від неігрових персонажів, виконуючи які він отримує гроші, досвід і предмети. Завдяки зростанню досвіду гравці отримують зростання рівня персонажа, що дає можливість розвивати і відкривати нові здібності в дереві навичок, яке показує три різних спеціалізації для даного персонажа.

Нагадаємо, у магазині цифрової дистрибуції Epic Games Store стартувала нова роздача ігор. Цього разу користувачі можуть безкоштовно отримати збірник шутерів Borderlands: The Handsome Collection. До нього входять Borderlands 2, Borderlands: The Pre-Sequel, а також усі доповнення до них. Роздача триватиме до 4 червня.