Для тих, хто сумує за 90-м: в EGS почалася нова роздача безкоштовної гри

Забрати піксельний платформер можна до вечора 25 січня.

Сервіс Epic Games Store запустив роздачу чергової гри. Протягом тижня (до вечора 25 січня) геймери можуть поповнити свої бібліотеки піксельним платформером LOVE.

Ця гра була створена однією людиною і пропонує мінімалістичний платформер з акцентом на складність. Хоча складність може виявитися високою, тайтл дозволяє встановлювати свої власні контрольні точки. У стандартному режимі для завершення гри за один прохід дається всього 100 життів.

Сама гра вийшла в 2014 році і має понад 92% позитивних відгуків в Steam. Гравці хвалять піксельний ретро-стиль, хардкорні рівні і наявність режиму для спідранерів.

А вже ввечері 25 січня розпочнеться безкоштовна роздача пісочниці Infinifactory. У ній треба будувати фабрику і стежити за виробництвом. В Steam гра продається за 515 грн, її оцінка – 95% позитивних відгуків.

Ігровий рік 2024 вже почався з тріумфального повернення "Принца Персії", а до кінця місяця геймери отримають продовження культової серії файтингів, одну з найкращих ігор сучасності в новій обгортці і декілька інших цікавих тайтлів. УНІАН зібрав п'ятірку ігор січня, які варто додати в список бажаного.

Нове покоління Nintendo Switch теж на підході. Свіжі чутки вказують на те, що портативна консоль отримає 120-герцовий екран і буде коштувати $400. А вийде вона нібито вже дуже скоро.

Вас також можуть зацікавити новини: